Skip to content

Linux working, Windows misbehaving

Well, it’s certainly taken me a while – I’ll grant you that, but at least now SUSE Linux 10 is back online. I’ve installed Apache 2.0.54 and a PHP 4 version included with SUSE 10, so I avoid compiling myself and once again causing the partition table problem. SUSE 10 works, it works well, and I even found an RPM for Firefox 1.5, so I’m fully upgraded and operational.

Windows, however, is plagued with a choppy sound, plus still the disappearing mouse trouble from my last post. I’m working on a solution with the guys at Linux-noob.com (thanks guys, you rock), but until then it looks like MS Office doesn’t work. Sad face

Ah well, at least I can continue webdev finally (on Linux, naturally). I am adding a user logon auditing system to Project Krystal. Speaking of which, the build on the Buttons site is now v0.5.2.

Let’s hope Windows starts working soon.

Like this post?

If you would like to support the time and effort I have put into my tutorials and writing, please consider making a donation.

Post a Comment

On some sites, you must be logged in to post a comment. This is not the case on this site.
Your email address is not made public or shared. Required fields are marked with *.
*
*
*

Posting a comment signifies you accept the privacy policy.
Please note — usually your comment will appear straight away but sometimes it will be held for approval (this is due to the spam filter). If your comment is waiting to be approved, please don’t post it again! It will appear eventually.